Lokacioni i Fabrikes është në Ferizaj, tek ish Kombinati I Drurit- Tefik Çanga me sipërfaqe prej 4000m2 objekte prodhuese dhe 2000m2 depo. Ne jemi Lider në prodhimin dhe shitjen e produkteve tona në Kosovë  dhe me eksport në vendet fqinje gjithashtu me prezencë në rritje në vendet perëndimore.