KUSH JEMI NE

RRETH NESH

Lokacioni i Fabrikes është në Ferizaj, tek ish Kombinati I Drurit- Tefik Çanga me sipërfaqe prej 4000m2 objekte prodhuese dhe 2000m2 depo. Ne jemi Lider në prodhimin dhe shitjen e produkteve tona në Kosovë  dhe me eksport në vendet fqinje gjithashtu me prezencë në rritje në vendet perëndimore.

Ne jemi Prodhues të Mobiljeve me tre Fabrika: për Divanë, Dhoma Gjumi dhe Karrige. Ne eksportojmë në Gjermani, Serbi, Maqedoni, Shqipëri dhe Mal të Zi.

Rekomandime

 • “Një kompani shumë e dobishme dhe profesionale për të punuar, të cilët prodhojnë standard të lartë mobiljesh.”

  VIP – Mobilje

Portfolio

 • BORA

  PORTFOLIO
 • OPERA Corner

  PORTFOLIO
 • OPERA

  PORTFOLIO
 • LUNA

  PORTFOLIO
 • ORIENTAL

  PORTFOLIO
 • SMART

  PORTFOLIO
 • RELAX

  PORTFOLIO
 • IDEAL Corner

  PORTFOLIO
 • AREA Kend

  PORTFOLIO
 • AREA

  PORTFOLIO
Për më shumë informata

na kontaktoni

Call us: +383 45 49 91 62
visit us: Ahmet Kaciku, 1, Ferizaj 70000
Na gjeni në hartë