Faq

Home / Faq
Zgjidhni ndonjërën nga pyetjet që doni ti dini.

PYETJET ME TE SHPESHTA

Produktet e kompanisë Divani, mundë ti shihni në lokalin prezantues në Ferizaj, në Rr." Ahmet Kaciku, nr.1, me një sipërfaqe prej 1150m2. Produktet janë të ekspozuara, mund të shihen për së afërmi dhe të bëhen porositë. Gjithashtu produktet tona janë prezente në të gjitha qytetet e Kosovës ne disa lokale te perzgjedhuara, ku ju mund të kërkoni për prodhime Kosovare nga Divani. Gjithashtu jemi në kërkim të partnerëve nga regjioni, Shipëria, Maqedonia, Mali i zi, andaj i ftojmë partneret potencial që të vijne dhe te shikojnë produktet tona.

Ne nuk bëjmë transportin e mobiljeve, për shkak që kompania shet vetëm me shumice.

Druri është i ahut i cili thahet në furrë për 45 ditë para se të futet në prodhim.

Ne punojme në seri dhe nuk marnm porosi të veqanta. Gjitha porosite e vecanta kushtojne më shtrenjtë.

Po, Divani gjithmonë produktet e veta i përfshinë në katalogjet online dhe të shtypura.

Po ju mund të bleni Online, por ju nuk mund të paguani automatikisht, ju duhet të perzgjedhni produktet, sipas emrit, të dërgoni nje e-mail për të marrë konfirmimin, ne ju dergojmë Ilogarinë bankare pastaj ju mund të paguani produktet.

Cmimet e produketeve tona mundë t'i merrni në numrat kontaktues:
045/ 499 277 - Bujar Raka
044/ 804 520 - Avni Geylan

AlbanianEnglish