/

BALLINA

Divani është Lider rajonal në prodhimin e Garniturave të materialeve të ndryshme me teknologji Gjermane, dizajn perëndimor dhe me Partner Turq me përvoje shumëvjeqare në këtë Industri.

Ç'do produkt i jonë është bërë në mënyrë që të përshtatet me nevojat konsumatore në rajon dhe njëkohësisht me çmime të pranueshme.

Për shkak të kërkesave në rritje për produktet tona, ne kemi bërë plane strategjike për zgjerim të bashkëpunim me Partnerët tanë.

Lënda e parë kontraktohet në tregje me kualitet të dorës së parë dhe finalizohet nga ekspertët tanë dhe ndërkombetar.